i1
electrician-in-cardiff-

Led Design are ca domeniu de activitate lucrari de instalatii electrice inclusiv serviciile de proiectare aferente, dar si executia si punerea in functiune a echipamentelor specifice aferente proiectelor (ex. Generator, iluminat de siguranta, iluminat arhitectural, retele electrice aferente constructiilor civile si industriale).

Avand in vedere revitalizarea dezvoltarii imobiliare pe plan national, precum si un deficit semnificativ de societati prestatoare de servicii de lucrari electrice, se constata o cerere aflata in continua crestere, in acest domeniu de activitate.

Din acest punct de vedere, Led Design dispune preponderent de o cerere mare de lucrari de instalatii electrice – curenti slabi, in special in cadrul proiectelor de constructii civile – cartiere de cu blocuri de locuinte, zone rezidentiale, complexe rezidentiale, precum si complexe de birouri si hale industriale.

O lucrare presupune doua etape:

 1. Proiectarea instalatiei electrice, trasarea santurilor, ingroparea cablurilor, săparea dozelor pentru fiecare aparat, montarea dozelor, montarea tabloului electric;
 2. Montarea prizelor si întrerupatoarelor, montarea corpurilor de iluminat si realizarea testului de functionare, etapa ce se va realiza si calcula dupa finisarea peretilor.

Impreuna cu beneficiarul se stabileste traseul instalatiei, tinand cont de reglementari si necesitatile consumului.

La alegerea caracteristicilor materialelor, aparatelor si echipamentelor electrice se va tine cont de:

 • Categoria sau categoriile in care se incadreaza incaperea,spatiul sau zona respectiva din punct de vedere al pericolului de incendiu si din punct de vedere al pericolului de electrocutare;
 • Caracterul specific al instalatiei electrice respective, cu respectarea prescriptiilor tehnice si normativelor in vigoare.

Verificarea instalatiilor electrice este necesara, deoarece se deterioreaza in timp din cauza unor factori cum ar fi : imbatrinirea izolatiilor, coroziunea, incarcare excesiva a instalatiei, uzura echipamentelor etc.

036949260be44ad281e8bff66de8db5d
960x960_fit

Alte lucrari pe care le putem executa:

 • Executie instalatii electrice interioare/exterioare;
 • Modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice;
 • Executie Instalatii de Impamantare si Paratrasnet;
 • Iluminat scari de bloc cu senzori;
 • Verificare Instalatii electrice ;
 • Schimbare aparataj vechi (prize,intrerupatoare,lampi,etc) ;
 • Montaj circuit suplimentar (aer conditionat,cuptor electric) ;
 • Iluminat exterior pentru terase, gradini etc;
 • Servicii de mentenanta si intretinere;
 • Sisteme de videointerfonie;
 • Consultanta pentru economisirea de energie.

Led Design mai poate executa si  instalatii de iluminat arhitectural/decorativ/laser, prin realizarea de retele de iluminat tematice/ cultural/artistice – pentru iluminarea cladirilor si saloanelor de evenimente, parcurilor , curtilor, spatiilor comerciale, showroom-urilor.

Un alt domeniu ar fi iluminatul de siguranta si montarea corpurilor de iluminat de siguranta atat in interior cat si la exteriorul cladirilor ( atentionare scari, ocolire, atentionare diferite obstacole).

Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii si vă putem oferi solutii cerintelor dumneavoastră.

Toate instalatiile vor fi prevazute cu impamantare, protectie la electrocutare,protectie la socuri de tensiune.

Utilizam doar materiale de calitate, conforme cu normele europene, de la producatori de renume.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search